Enivest – serien J/G2003 og Akademilaget Kaupanger J2002

Team Sogn sitt sonelag J2003 skal i haust spele i ENIVEST-serien. Frå Syril er Silje Nesdal, Nora Henjesand, Snit Ogbai og Runa Vangsnes tekne ut i bruttotroppen. Første turnering er på Syril kunstgras 27-august. Alle dei 4 jentene frå Syril er med i den troppen. Sogn skal spele kampar mot Sunnfjord og Nordfjord.

Team Sogn sitt sonelag G2003 har og teke ut bruttotropp til turneringa på Syril kunstgras- Frå Syril vart Gøran Njøs og Sindre Husabø Thue tekne ut. Her er troppen til turneringa ikkje klar enno.

Akademilaget Kaupanger for J2002 har teke ut ein bruttotropp for akademiserien i haust. Frå Syril er Dina Krosshaug, Vilde Oppdal Jakobsen og Oline Kleiven tekne ut. Til kampane vert det teke ut ein tropp på 14 utespelarar og 2 keeperar. Turneringane er i Sogndal 3.september og på Eid 12.november.

Syril fotball ynskjer alle saman lukke til!

Jan Tore Slinde, sportsleg leiar