Handball

cropped-handballkamp-002.jpg

Instruksar og informasjon rundt kamp og trening:

Dokument

Rus

Det er nulltoleranse for bruk av rusmiddel i samband med kamp, trening og andre arrangement i regi av eller i samband med handball.

AVKAST 2022

Og akkurat dugnad og frivilligheit er noko som er viktig for Syril handball, og vi meinar at dei som stiller opp skal få noko att. Vi skal difor andre året på rad, arrangere Avkast, der alle Syril-medlemmar, uavhengig av særgruppe, får gratis inngang heile laurdagen. Les gjerne meir, og meld deg på: https://syril.no/arrangement/avkast/

Sponsorar

hanballplakat-liten

Til våre sponsorar

Syril handball ønskjer å få nok ein gong rette ei stor takk til sine sponsorar i sesongen 2021/22! Syril handball har rundt 100 aktive handballspelarar, fordelt på barn, unge og vaksne. I tillegg kjem alle som stiller opp til frivillig arbeid, trenarar, lagleiarar, kakebakarar, vakter, og mange, mange fleire.

Den store aktiviteten krev også inntekter for å dekke ulike kostnader. Utan din støtte ville vi derfor ikkje kunne gitt alle som ønskjer det eit godt sportsleg og sosialt tilbod innan handball. 

Vi har sesongen 22/23 føre oss, og vi kan endeleg sjå fram til ein tilnærma normal sesong. Vi har hatt to år der det har vore ekstra krevjande for spesielt foreldre og støttespelarar, som har måtte forholde seg til smittevern, avlysningar tett opp mot kampar og ekstra dugnadsinnsats. Vi legg det bak oss, og startar med blanke ark. Vi legg alltid stor vekt på å kunne gi born og unge eit tilbod dei kan vekse og vera trygge, og også i kommande sesong vil vi legge stor vekt på å nå ut til så mange barn og unge som mogleg, gjennom ulike aktivitetar. 

Den viktigaste prioriteringen for oss no blir å kunne tilby alle spelarar ein stad å få spele handball, med trygge rammer. Dette hadde vi ikkje greidd utan sponsorane og alle som stiller opp frivillig i ryggen. 

Er det noko du som sponsor ønskjer vi i Syril handball kan gjere for deg, har du forslag til aktivitetar, eller er det område du ønskjer å bidra? Ta gjerne kontakt med oss!

På vegne av styret i Syril handball
Elianne Eggum

Rollar og funksjonar

OppgåveNamnE-postadresseTelefon
LeiarElianne Eggumelianne.eggum@gmail.com906 30 307
NestleiarOlav A. Haugenhaugen.o.a@gmail.com915 58 934
ØkonomiansvarlegBirte Andersen Røysumbirte-a@hotmail.com906 00 678
ArrangementKathrine Sørum
Lise Olsmo Oen
kathrine.sorum@live.no
liseooen@gmail.com
924 05 163
907 24 913
JuniorkontaktHege-Lill Reksneshegelill.reksnes@gmail.com913 10 272
MaterialforvaltarLinda Føleide Skinlolinda.skinlo@icloud.com
Sportsleg leiar/
sportsleg utval
Pia Hickmanpiahickman@msn.com948 69 455
Trenarmentor/
sportsleg utval
Spelarutvikling/
sportsleg utval
Mari Fykseeskyfm@hotmail.com971 37 337
DommarkontaktHilde Instefjordhilde.instefjord@gmail.com
StyretLeiar, nestleiar, økonomiansvarleg, sportsleg leiar, trenarmentor og spelarutvikling.