Trekning Syril Trim 2022

Årets Syril trim er ved vegs ende, og vi har trekt vinnarane av gåvekort!

Etter to år med stor auke i sal av trimkort er vi i år tilbake på «normalnivå», dvs. om lag som i 2019. Men det er mange som har fullført både turpostkort og/eller Trim30-kortet, stor applaus til både barn og vaksne! Vi håpar de har hatt mange fine turar sjølv om veret ikkje var det heilt store i sommar. Og alle er velkomne på trimpostane våre, med og utan trimkort.

Premiane er gåvekort à kr 1.000 for turpostane og kr 500 for Trim 30. Ein stor takk til Erling Røysum AS og Små livgleder for delsponsing av premiane, noko som gjer at vinnarsjansen blir større. Dei gjer det og enkelt for oss i samband med sal og innlevering av trimkort.

Vi vil og takke dei to andre sponsorane våre, Sogn Røyr og Byggmeister Langeteig & Volldal, som støttar aktiviteten vår. Takk også til alle gode hjelparar med smått og stort i løpet av sesongen (legge ut nye bøker, rydde stiar, klopper, fikse trimkasser, videoar m.m.). Vi set stor pris på all hjelp vi får!

Vinnarar av turposttrimmen og gåvekort à kr 1.000:

 • Guro Marie Bruteig Bøyum
 • Frida Fykse Lomås
 • Tarjei Fykse Lomås
 • Kenneth Lomås
 • Anna Røysum
 • Dorthea R. Alisøy
 • Siv Merete Stadheim
 • Signe Lekven
 • Per Høgheim
 • Ingrid Rishovd
 • Hege N. Nornes

Vinnarar av Trim30 og gåvekort à kr 500:

 • Olav Føleide Skinlo
 • Truls Pettersen Tyssing
 • Eli Sofie og Ole Magnus Eggum
 • Selja Pettersen Tyssing
 • Bodil Nornes
 • Eline Dimmen Henjum
 • Mari Fykse
 • Astrid Solberg
 • Ove Andre Slinde
 • Ola Nornes
 • Solbjørg Halland
 • Helga Maj Myren
 • Perny Kristine Dimmen
 • Kari Kitty Stadheim
 • Borgtor Bøyum
 • Sissel Espe

Vi gratulerer alle med god innsats, og håpar at mange av dykk vil vere med neste år og. Gåvekorta får de i løpet av dei komande dagane!